7.5.10

THINKING OF YOU, B.Kruger

Experimentant, de totes les maneres. Si cal, experimentant amb dolor també.


Fa dies que no escric. També fa dies que observo i no parlo massa. Estic descobrint els compartiments que tenim per dintre. A cada calaix, hi desem una història, una emoció, una imatge, una impotència, una por. Hi ha compartiments que no són essencials i d'altres que, per a mi, són puntals, bàsics.
Fins abans d'arribar a Bolívia, no sabia ben bé quins eren aquests puntals. Tenia la sensació que quan fallava un compartiment, qualssevol, immediatament llavors havien de fallar la resta.

Ara he vist que no. Noto que hi ha molts calaixets que bé si fallen, no són essencials: els records, per exemple. A dies els percebs i a dies no, però sempre tornen, sempre hi són. El tenir ganes de conèixer gent nova, de tant en tant no en tens, però sempre hi ha el dia que sí i et surt de dintre, i n'és molta i de cop.
Però en canvi la motivació: aquest és un calaix important...molt important! Sobretot quan ho ets de naturalesa i sents que no t'estan deixant ser-ho. Aleshores, no sé si per causes bioquímiques del propi organisme o pels consells que a mesura que t'has anat fent gran has recollit d'arreu; sí que sents un avís en algun focus del teu cos. Un avís que activa un mecanisme de compensació: on la teva part de recerca i la de creativitat, es fusionen, s'espiralitzen i s'unifiquen. No pares de pensar, d'imaginar, de construir idees i mecanismes que et condueixin a recuperar les ales...i et recondueixis tu soleta a buscar la motivació perduda, a lluitar-la i rebifar-la.

Fa temps, algú em va escriure en una llibreta " Beauty comes from shit"

1 comentari:

l.o.r.e.t.o. ha dit...

Diu la frase feta que “no hi ha mal que per bé no vingui” .
Ara son anys de vida intensa ,

Absorbiràs com les esponges tot el que l’entorn t’ofereix.
Sensacions, olors , cels , amics que t’influiran .
Tot pot ser utilitzat en un futur on el tempo és més lent i el ritme d’ aprenentatge és nul.

Sempre Thinking of you , AriPaz !