6.1.09

Gran explosió

Despertant d'una altra bombolla.
Hem traslladat el corpus i l'ànima de mirall a mirall. En qüestió de segons, canviem d'any i per més que ens hi esforcem, no notem cap canvi d'instant. Festa, moviment i xirinola acompanyen aquest moment de traspàs en el temps. Però just en aquest moment, vius la nit i la perllongació d'aquesta, com una nit més, acompanyada al costat dels qui vols, dels qui has buscat o t'has trobat, al costat de persones que formen ja part de tu o, per contra, al costat de gent nova i per estrenar.

No sé però a partir de quin dels dies posteriors a aquest traspàs teòric, t'atures un moment i et qüestiones i fas balanç del canvi pràctic i real que t'ha suposat canviar d'any: què has viscut fins aquí i amb quines condicions i punts de mira et trobes per a continuar fent. Recordes de manera ràpida llocs, persones, sorpreses, aprenentatges, informacions, pèrdues, descobriments. Reculls el que has viscut i ho situes sobre el que vius ara. A on es troben tots aquests detalls, si és que te'ls endús tots a l'altra costat del mirall o bé, per selecció, per evolució, per avançar, decideixes no creuar amb tot. Qualssevol de les decisions i de les necessitats seran el primer pas dins el trajecte d'aquest nou any. I, el començaments, sempre són incantivants de projectes futurs...
Despertant d'una altra bombolla, així concloc aquest any per a mi. I així el començo. Tot de canvis, tot d'especials moments que s'entrecreuen, es confonen i els sento colgats uns sota dels altres de manera que aconsegueixen fer-me viure tot un any a un ritme estrany, en què tot es distribueix per parèntesis i per exclusius moments. Explosions de milers de petites bombolles que en configuren una de gegant. I sé que l'explosió, el punt positiu de tot plegat, es deu a veure'm en aquest recorregut, no sola. Havent compartit moltes d'aquestes bombolles amb una calidesa humana impressionant. Sense vosaltres no seria possible viure aquesta explosió en aquest punt tant àlgid.

Us estim

1 comentari:

Unknown ha dit...

M'atraveixo a parlar en nom de totes i tots i et dic... Nosaltres també T'estimem!!!